untitled

 

 

 

 

small-slide

  16.12.2014, Njoftim për Shtyp

 foto 11

Takim me përfaqësues të Bashkive dhe Drejtorive Rajonale në kuadër të forcimit të bashkëpunimit në fushën e strehimit dhe planifikimin e programit ekonomik për vitin 2015-2017

Në kuadër të planifikimit të programit ekonomik për vitin 2015-2017 Enti Kombëtar i Banesave ka organizuar 3 takime me qendër në Fier, Lezhë, Tiranë, të cilat përfshinë rajonet e veriut, qendër-jug-lindje dhe jug-perëndim, me të pranishëm drejtuesit e drejtorive rajonale dhe përfaqësues të bashkive...Read more

MZHUT PUBLIKON 86 RASTET QË PËRFITOJNË NGA PROGRAMI I KREDIVE TË LEHTËSUAR ME 3% INTERES

MZHUT publikon 86 rastet që përfitojnë nga programi i kredive të lehtësuar me 3% interes

Programi i kreditimit të lehtësuar me 0% interes për qytetarët që banojnë në banesa ish-pronë e subjekteve të shpronësuara do të vazhdojë pa asnjë ndërprerje ...Read more...

Politika Mjedisore e MZHUT

Mjedisi është pasuria jonë e përbashkët. Mbrojtja e tij kërkon përkushtimin e çdo anëtari të shoqërisë, duke filluar nga institucionet ...Read more...

NJOFTIM - ADRESAT RAJONALE

Ky njoftim behet per t’iu ardhur ne ndihme te gjithe qytetareve qe kerkojne sherbimin e administrates se Entit Kombetar te Banesave. Drejtoria e Pergjithshme TIRANE Rruga ”Sulejman Delvina” prane hotel “Diplomat”...Read more...

Njoftim: Rihapet Ankandi

Enti Kombetar i Banesave rihap ankandin për shitje në Korcë, mjedise sherbimi, (dyqan, zyra, etj)...Read more

logo minfin3KRYEMINISTRIA LOGO

PCz-Od8v 400x400